Насловна Политика за приватност

Политика за приватност

Вашата приватност е многу важно за нас. соодветно, имаме развиена оваа Политика за да можете да се разбере како ние ги собираме, употреба, комуницираат и да ги открие и да ја искористиме на лични информации. Следниве опишува нашата политика на приватност.
• Пред или за време на собирање на лични информации, ние ќе се идентификуваат целите за кои се собираат информации.
• Ние ќе ги собира и употребата на лични информации исклучиво со цел за исполнување на тие цели утврдени со нас и за други компатибилни намени, освен ако не добие согласност од засегнатите или поединец како што се бара со закон.
• Ние ќе го задржи лични информации колку што е потребно за исполнување на тие цели.
• Ние ќе собираме лични информации од законско и фер средства и, каде што е соодветно, со знаење или согласност на поединецот.
• Личните податоци треба да бидат релевантни за целите за кои што треба да се користи, и, до степен потребен за овие цели, треба да бидат точни, заврши, и up-to-date.
• Ние ќе се заштитат личните информации од разумни безбедносни мерки за безбедност против губење или кражба, како и неовластен пристап, откривање, копирање, употреба или модификација.
• Ние ќе ги направиме достапни за корисниците информации за нашите политики и практики кои се однесуваат на управување на личните податоци.

Ние сме посветени на водење на бизнис во согласност со овие принципи, со цел да се осигура дека доверливоста на лични податоци се заштитени и одржуваат.