Home kabijakan privasi

kabijakan privasi

privasi anjeun pohara penting pikeun kami. saluyu, kami geus dimekarkeun Sarat jeung Kaayaan ieu di urutan for teu ngarti kumaha urang kumpulkeun, pamakean, komunikasi jeung nyingkab tur ngagunakeun informasi pribadi. handap outlines kawijakan privasi kami.
• Méméh atawa dina waktu ngumpulkeun informasi pribadi, kami bakal nangtukeun tujuan pikeun nu informasi keur dikumpulkeun.
• Kami baris ngumpulkeun sarta pamakéan inpormasi pribadi solely jeung obyéktif tina minuhan eta tujuan dieusian ku urang jeung keur kaperluan sejenna nu cocog, iwal kami ménta éta idin ti individu bersangkutan atawa sakumaha diperlukeun ku hukum.
• Simkuring wungkul bakal nahan informasi pribadi salami diperlukeun pikeun minuhan kaperluan maranéhanana.
• Kami bakal ngumpulkeun informasi pribadi ku halal jeung adil hartosna sarta, mana luyu, jeung kaweruh atawa idin ti individu prihatin.
• data Personal kedah luyu kana tujuan pikeun nu ieu bisa dipaké, jeung, ka extent dipikabutuh pikeun kaperluan eta, kedah akurat, kumplit, sarta nepi-ka-date.
• Kami baris ngajaga inpormasi pribadi ku safeguards kaamanan lumrah ngalawan leungitna atawa maling, kitu ogé aksés diidinan, nyingkaban, Niron, pamakéan atawa modifikasi.
• Kami bakal nyieun gampang sadia ka konsumén informasi ngeunaan kawijakan kami sarta lila-patali jeung manajemen informasi pribadi.

Kami komitmen ka ngalakonan bisnis urang luyu jeung prinsip ieu dina urutan pikeun mastikeun yén karusiahan inpormasi pribadi ditangtayungan sarta dijaga.